Equip

Mónica Piera

Presidenta de l’AEM. Doctora en Història de l’Art per la UB i diplomada a Sothebys, Londres. Membre del Comitè internacional de selecció de peces de TEFAF, Maastricht.

És especialista en història del moble, exerceix com a professional autònoma com a investigadora, assessora de col·leccions, comissària d’exposicions i conferenciant. Destaquen les seves aportacions en revistes científiques i llibres monogràfics, en especial els referents al moble català. Com a assessora treballa per al Centre de Restauració de Béns Mobles de Catalunya, el Museu del Disseny de Barcelona i la Fundació Ramon Pla Armengol.

Núria Ruíz

Secretària de la junta. Historiadora de l'art.

Responsable de dissenyar i coordinar tots els viatges que fa l'Associació.

Àngels Creus

Vicepresidenta.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur.

Joan Güell

Vocal de la junta. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur.

Gemma Rovirosa

Vocal de la junta. Llicenciada en Dret per la UNED.

Entre d’altres responsabilitats, destaca la seva relació amb les institucions i entitats del sector.

Ester Grau

Vocal de la junta. Llicenciada en Economia de l’Empresa per la UAB i màster en Màrqueting per EADA.

Té una àmplia experiència en màrqueting i investigació de mercats. Actualment treballa com a responsable de màrqueting i comunicació per a l’Associació.

Verónica Rejón

Responsable d’administració. Llicenciada en Història de l’Art per la Universidad Complutense de Madrid.

Ha desenvolupat la seva carrera professional en el món del mercat de l’art, on ha treballat en diferents galeries i cases de subhastes.

Silvia Mateos

Office manager. Llicenciada en Publicitat i Relacions Públiques per la UB i màster en Direcció de Comunicació Corporativa i Institucional per la UAB.

Té una dilatada experiència en el sector de la comunicació.

Albert Sarobé

Responsable financer-comptable de l'Associació per a l'Estudi del Moble, juntament amb altres empreses dels sectors de formació i de franquícies.